Deze video’s zijn bedoelt om de Deventer kunstenaars in de belangstelling te zetten.

Aangezien de Gemeente Deventer geen ruimte en geld heeft om de Deventer Kunstenaar tentoon te stellen en deze te ondersteunen. Probeer ik met mijn interviews de Deventer Kunstenaar weer in de belangstelling te zetten. Als zij het niet doen moet ik zelf maar in actie komen en hier wat in gaan betekenen.

Na vele teleurstellende bespreken met de Gemeente Deventer en bij behoorde instanties vond ik het wel welletjes.

Als zij het niet doen moet ik zelf iets gaan betekenen voor deze kunstenaars.
Ik ga ze dan ook vragen op het eind van elk interview wat zij vinden van de ondersteuning van de Gemeente Deventer. Tot nu toe zijn ze daar heel duidelijk over…

Mocht u  belangstelling hebben voor hun uitspraken over de Gemeente Deventer / Kunstenlab  dan zou ik de interviews  tot aan het eind blijven kijken.

Zowel het geld , ondersteuning als aankoop beleid van de Gemeente komt hier ter sprake.

Tags :